دسته : محیط زیست
فرمت فایل : word
حجم فایل : 1706 KB
تعداد صفحات : 134
بازدیدها : 436
برچسبها : اسنخراج ظلا اثرات زیستی طلا دانلود تحقیق
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلدر تحقیق دانلودی حاضر به بررسی جامع طلا، کانی شناسی و خصوصیات شیمیایی طلا، روشهای اکتشاف و استخراج طلا و اثرات زیست محیلی آن پرداخته شده است. این مقاله در 135 صفحه ی قابل ویرایش ورد تهیه گردیده است. در زیر به بخشهایی از متن آن اشاره شده است.
مقدمه:
طلا از گذشته های بسیار دور، به دلیل جلای زیبا، مقاومت بالا در مقابل اکسیداسیون و دیگر عوامل شیمیایی، شکل پذیری خوب و کمیابی، در طول تاریخ مورد توجه بشر بوده و دارای اهمیت ویژه ای می باشد.
طلا به عنوان مهمترین استاندارد پولی جهان مطرح بوده و بیشترین مورد مصرف آن در ساخت سکه و شمش طلا به عنوان ذخایر پولی بین المللی است. این فلز به علت زیبایی و مقاومت، به صورت زیورآلات و کارهای هنری نیز استفاده می شود. این فلز همچنین در ساخت لوازم الکترونیکی دقیق مورد استفاده است به طوریکه در آینده رده اول مصرف طلا را به خود اختصاص خواهد داد.
فلز طلا به عنوان یک سرمایه ملی و پشتوانه اقتصادی کشور مطرح می باشد، بنابراین اطلاع رسانی در مورد آمار قیمت، تولید، ذخیره و... این فلز گران بها در ایران در مقایسه با دیگر کشورها برای برنامه ریزی بهتر در جهت استخراج و استفاده از آن مفید و حتی ضروری می باشد.
طلا (Gold) از اسم گوتیک Gult گرفته شده است. این فلز از قدیمی ترین فلزات شناخته شده است که مورد استفاده قرارگرفته است، زیرا به سادگی شکل پذیر می باشد. هندی ها اولین بار در کتاب مقدسشان (4000 سال قبل از میلاد مسیح) به طلا اشاره کرده اند.
قدیمی ترین معدن طلا (4000 سال قبل از میلاد مسیح) در بین النهرین، در خاورمیانه و مربوط به سومریان بوده است. یافته ها نشان می دهد بین سال های2654 تا 2685 قبل از میلاد در آبیدوس (Abydos) و نگده (Nagada) مصر، زرگری مرسوم بوده است. این زمان به پیش از تاریخ استفاده از نقره برمی گردد. در این زمان استفاده از طلا در جواهرسازی و تزئینات، بجز برای فرعونیان، خانواده آن ها، کاهنین و مقامات بلند پایه ممنوع بود. براساس اطلاعات محلی در مصر، طلا برای اولین بار در نیل آبی و معادن خاص گزارش شده که به سال 2200 قبل از میلاد برمی گردد.
برای رسیدن به نتایج مثبت در امر اکتشاف از دو روش مختلف زیر استفاده می شود:
الف- روش ژئوفیزیک
ب- روش ژئوشیمی
الف- استفاده از عملیات ژئوفیزیک
در مناطقی که طلا در ارتباط مستقیم با کانی سازی گوگردی (پیریت و کالکوپیریت، ...) و در نتیجه مناطق دگرسان می باشد، روش های ژئوفیزیکی می توانند در این رابطه کمک کرده و مسائل زیر را مشخص و معین کند.
1 - مشخص کردن محدوده ی منطقه ی دگرسان(فرسوده).
2 - معین کردن مناطق دارای کانی های گوگردی با تراکم بیشتر(در نتیجه، تراکم بیشتر طلای همراه آن) .
3 - مشخص کردن شکل و تداوم عمقی مناطق سولفوره.
اطلاعات فوق در صورت حصول نتیجه می تواند راهنمای خوبی برای برنامه ریزی و انتخاب روش مناسب برای اکتشافات بعدی باشد. در این روش مناطقی که در آنها تراکمی غیرعادی از کانی های گوگردی وجود داشته باشد مشخص می شود که به این تراکم های غیرعادی آنومالی گفته می شود، هر قدر محدوده های سطحی و عمقی آنومالی ها گسترده تر باشد مقدار ذخیره ی مورد مطالعه بیشتر خواهد بود.
معمولا سه روش ژئوفیزیکی مغناطیسی (Mag مغناطیسی)، شارژ ابیلیتی(IPالقایی) و مقاومت سنجی برای کارهای اکتشافی سولفیدها متداول تر است. معمولا در صورتی که وجود آنومالی های گوگردی در زیرزمین در منطقه ای حتمی باشد بایستی روش های ژئوفیزیکی یادآوری شده یکدیگر را تایید کنند و تنها اطلاعات به دست آمده از یک روش کافی نیست.
در مناطقی که کانسارهای طلا منحصرا در ارتباط مستقیم با کانی سازی سولفوره نباشد و در داخل رگه های سیلیس و دانه های کوارتز به صورت طلای خالص هم وجود داشته باشد در این صورت نمی توان اساس کار را بر نتایج حاصل از ژئوفیزیک قرارداد(مانند معادن طلای موته - اصفهان) در این حالت بایستی از روش دوم(روش ژئوشیمی) کمک گرفت.
معادن روباز گرد و غبار بسیاری راکه نتیجه عملیات استخراجی است وارد هوا کرده، فاضلاب مایع خود را وارد آب سدها میکنند. این مواد در اتمسفر جابجا شده و بصورت یکی از از منابع آلودگی هوا برای کسانی که در ان نزدیکی زندگی می کنند در می آیند. آلودگی هوا در زمانهایی که تردد وسایل نقلیه در اطراف معادن بیشتر می شود محسوس تر میگردد چون وسایل نقلیه باعث پراکنده شدن ذرات غبار در هوا میشوند.
روند تولید در اکثر معادن بدین صورت است که فلزات تولیدشده ناخالص بوده و برای استفاده در صنایع نیاز به فرآوری دارند.
در مورد طلا، نیکل و مس باید کانسنگها به محل کوره های ذوب برده شوند. این کوره ها مواد معدنی را در معرض حرارتهای بالا قرار داده تا فلز ذوب شده و از کانسنگ جدا شود.
تکنولوژی ذوب بویژه در مورد اکسیدها یا نیتروژن و سولفورها باعث ایجاد مه دود و باران های اسیدی می شوند، این موضوع در مورد سرب نیز صادق است.
یکی از این کوره های ذوب در شهر پروویان از لااوریا راه اندازی شده است. مطالعاتی در زمینه سلامتی افراد ساکن در نزدیکی این صنایع نشان داد که 99 درصد از بچه ها مسمومیت شدید ناشی از سرب دارند که 20 درصد آنها به کمک های درمانی اورژانسی نیاز دارند.
کوره های ذوب شمش های طلا، نقره، سرب، روی، مس و کادمیوم تولید کرده و در طی این فرایند چندین تن گازهای گلخانه ای را وارد هوا می کنند.
برای مثال کوره های ذوب آلومینیوم، 2 تن دی اکسید کربن و 4/1 کیلو پر فلوکربن (PFCS) را به ازای تولید یک تن آلومینیوم ایجاد میکنند. این (PFCS) تولید شده برای ده ها هزار سال در اتمسفر باقی می ماند....
خرید و دانلود آنی فایل